Guide Den gode jobannonce

Vigtigheden af at skrive en god jobannonce kan ikke overvurderes. Men hvorfor er det så vigtigt – og hvad kendetegner den gode jobannonce?

En iøjefaldende, velskrevet og målrettet jobannonce øger effekten af din annonce, så du i højere grad tiltrækker relevante kandidater til den ledige stilling. Jobannoncen kan betragtes som en salgsannonce, hvor du på én gang sælger både stillingen og din virksomhed. Men du har kun få sekunder til at gøre det. Fanger du ikke målgruppens interesse på dette korte øjeblik, er de hurtigt videre og finder måske aldrig ud af, at ønskejobbet kunne være blevet deres.

Men at skrive en god jobannonce er ikke nemt. Særligt i virksomheder, hvor der ikke er en egentlig ansvarlig for opgaven, men hvor jobannoncer skrives af forskellige medarbejdere uden de rette forudsætninger og kompetencer. Resultatet bliver for ofte dårlige jobannoncer, der rammer forbi målgruppen og resulterer i upræcise ansøgninger, tung administration af ukvalificerede ansøgninger, risiko for fejlrekrutteringer og dermed øgede udgifter til nye rekrutteringer. Rekruttering er dyrt – både når det lykkes, men særligt når det ikke lykkes!

Få hele guiden til Den gode jobannonce nedenfor!


Få hele guiden her

Udfyld felterne nedenfor og få hele guiden 'Den gode jobannonce'