Deklaration af websitets brug af cookies


Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet

Ja

Ja

Trafikmåling

Ja

Ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)

Ja

Ja

Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering

Ja

Ja


1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Ofir A/S
Gladsaxe Møllevej 28
2860 Søborg
Telefon: 39 57 77 66
Email: kundecenter@ofirjob.dk
CVR-nr: 25 16 55 27
Her kan du læse de generelle betingelser

2. Betingelser for brug af Ofir.dk

Dette website benytter sig af cookies; og for at benytte dette website kræver det, at du accepterer brugen af cookies.

Ved at fortsætte brugen af dette website indgår du samtykke.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at slette cookies og undlade yderligere brug af websitet. Klik her for Vejledning til at slette cookies.

3. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående anførte formål.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.



3.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.



3.2 Sådan sletter du cookies
Klik her for Vejledning til at slette cookies.



3.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for Vejledning til at blokere cookies.



3.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik. Statistikken fortæller noget om antallet af brugere, oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere. Det gør vi for at tilpasse indhold herefter.



3.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
I nedenstående afsnit er en overordnet oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der typisk sender cookies via vores websites, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites.



TNS Gallup
Websitet anvender cookies fra TNS Gallup, der på vegne af Danske Medier Research registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Danske Medier Research og TNS Gallup udfører målingen under nøje iagttagelse af persondataloven og alle bekendtgørelser på området samt af ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver derfor ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd.

Indsamlet data omdannes til statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke websider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Data præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

TNS Gallup cookien anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer hos TNS Gallup.

Data videregives til tredjeparter i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav. Generelle statistikker og lignende, som ikke kan henføres til dig, vil være offentligt tilgængelige.



Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.



3.6 Annoncenetværk
Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg.

4. Brug af personhenførbare oplysninger

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger er frivilligt.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.



4.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Ofir A/S, skal du rette henvendelse på kundecenter@ofirjob.dk eller telefon 39 57 78 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Den dataansvarlige i forbindelse med TNS Gallup cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Databehandleren er TNS Gallup, Masnedøgade 22, 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til TNS Gallup på e-mailadressen skrivtil@tns-gallup.dk eller telefon: +45 39 27 27 27.



24. juli 2017
Ofir A/S